De Zebra’s op uw zakelijke evenement?

Akoestische band De Zebra’s is een band met  doorgewinterde entertainers en zij hebben jarenlange ervaring op allerlei grote en kleine evenementen op uiteenlopende (internationale) lokaties.

Wat is uw doel?
Wanneer we spelen op een beurs, bedrijfspresentatie, personeelsfeest pakken we het professioneel aan en houden het doel van uw bijeenkomst helder voor ogen: het gaat niet om ons, maar om uw evenement. We hebben oog voor uw gasten, collega’s, klanten en relaties en begrijpen dat live muziek soms subtiel in de achtergrond hoort en soms juist even het ijs kan breken of de sfeer vergroten, soms subtiel, soms ludiek. Met ons enorme repertoire kunnen we moeiteloos schakelen tussen moderne liedjes en classics, en feest-, luister- of achtergrondmuziek.

De Zebra’s zijn professioneel:
we zijn op tijd aanwezig om de planning nog even door te nemen en de lokatie te verkennen. We hebben een verzorgd uiterlijk en onze spullen zijn in orde. We houden contact of alles naar wens verloopt, ook na afloop. U ontvangt van ons 1 factuur zonder verdere verplichtingen voor u.

Waarom De Zebra’s?
– nooit te hard
– entertainers die altijd de juiste toon zetten
– geen podium of installatie nodig
– 100% mobiel, dus mogelijk op iedere lokatie

Flexibel & mobiel
De Zebra’s passen overal: bij de deur in de winkel of produktiehal, maar ook op een boot of op straat. We schudden alle liedjes ter plekke uit onze mouw: altijd iets wat past bij de sfeer, het publiek en het moment. We hanteren dus geen vaste speellijsten of begin- en eindtijden. Onderbrekingen tussendoor voor bijvoorbeeld mededelingen zijn geen probleem.

Streepje minder?
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar misschien past onze Zebra outfit niet bij uw evenement of huisstijl. Geen probleem; we kunnen ook komen in neutrale (zakelijker) kleding en met neutrale instrumenten of in speciaal tenue (bijvoorbeeld uw bedrijfskleding).

Onze opdrachtgevers over ons:

“Superleuke en gezellige personeelsavond gehad vanavond dankzij De Zebra’s. Dankjewel!”

   Lathouwers Opel, Den Bosch

“De Zebra’s hebben een fantastische sfeer gemaakt op ons verkiezingsevenement. Jullie waren leuk aanwezig, zowel in de achtergrond als op de voorgrond met jullie themalied.”

   Stichting Kenteq, Hilversum

“Onze gasten en wij hebben er erg van genoten!! Bedankt voor het optreden!”

   Ronald & Frances, Veenendaal

Boek de De Zebra’s.

Informeer naar beschikbaarheid en prijs