De Zebra’s op uw privéfeest op locatie, verjaardag, feestje thuis of in de tuin?

Akoestische band De Zebra’s voelt zich overal thuis. Wil je een feest organiseren in de tuin of in je woonkamer dan komen wij de feestvreugde graag vergroten. Tijdens onze optredens verplaatsten we ons gemakkelijk tussen de gasten door en maken hier en daar contact tussen de liedjes door. Ook als de helft van de gasten binnen zit en de andere helft in de tuin, zorgen wij ervoor dat iedereen vermaakt wordt. We houden altijd rekening met jouw wensen en de sfeer van het feest; met onze jarenlange ervaring als mobiel akoestische muzikanten voelen we feilloos aan wat ieder feest nodig heeft.

Het goede liedje op het goede moment
Wij maken al jaren live muziek op allerlei verschillende soorten feesten en weten dus precies wat live muziek kan doen voor de sfeer. We letten op de gasten en de situatie en voelen altijd aan welk liedje wanneer past: soms subtiel in de achtergrond, soms uitdagend om het feest een extra boost te geven. Met ons brede repertoire en onze flexibele en professionele instelling, geven we iedereen de passende aandacht en sfeer en jullie feest die extra glans krijgt die het verdient.

Minimale voetafdruk, maximale impact! 
De Zebra’s hebben maar weinig ruimte nodig en passen dus overal en altijd. We spelen onversterkt of met kleine batterijversterkers. Het volume is dus nooit storend voor gesprekken, ook niet vlakbij. Doordat we ons verplaatsen tussen het publiek en, als daar ruimte en gelegenheid toe is, contact met het publiek maken, kunnen we zonder een te groot geluidsvolume een grote impact hebben op jullie feest.

Zebra’s het zijn net huisdieren!

Onze opdrachtgevers over ons:

“Wil je een onderscheidend feestje organiseren? Nodig dan de Zebra’s uit! Afgelopen september hebben zij de 60-jarige verjaardag van mijn man muzikaal opgeluisterd. En hoe! Hun muzikale bijdrage bracht de feeststemming tot grote hoogte! De grootste kracht van de Zebra’s ligt, buiten de geweldige muzikale kwaliteiten, in de spontaniteit! Een bijzonder vrolijk drietal … ze stemmen af op de sfeer, op de aanwezige gasten en op de activiteiten die gaande zijn …. Er was aandacht voor iedereen, ze bewogen zich vrij rond door de ruimtes, en richtten tussendoor ook nog speciaal de aandacht op de jarige. Zowel de gasten als wijzelf kijken er regelmatig met groot genoegen naar terug … ”

    Ria, Nijmegen

“Onze gasten en wij hebben er erg van genoten!! Bedankt voor het geweldige optreden!”

   Ronald & Frances, Veenendaal

Boek de Zebra’s.

Informeer naar beschikbaarheid en prijs