Akoestische bruiloft band De Zebra’s

De ideale combi voor op je trouwfeest: gezellige live muziek op iedere plek waar jij dat wilt, een volume waarbij gewoon gepraat kan worden en daarna ook nog knallen op de dansvloer. De Zebra’s kunnen het allemaal!

Je trouwdag
Een dag om nooit te vergeten. Van de officiële huwelijks ceremonie richting ontspannen lunch met familie en vrienden. Van receptie of borrel naar de ontvangst van je avondgasten voor een sfeervol diner of de dag afsluiten met een knallend dansfeest waarna je de huwelijksnacht in gezwaaid wordt door iedereen die je lief is en iets voor je betekent. Op veel van deze momenten kunnen de Zebra’s een extra dimensie geven aan jullie huwelijksdag.

De ceremonie
hebben jullie ook een eigen liedje met een speciale betekenis voor jullie? We spelen en zingen het live terwijl je naar het altaar loopt of bij de huwelijksvoltrekking. Niets is zo persoonlijk als een prachtig liedje dat live gespeeld wordt:  De Zebra’s geven graag deze persoonlijke touch aan jullie dag.

Borrel of receptie
Je gasten ontvangen in een ontspannen, informele of feestelijke sfeer, of liever wat formeler en in stijl. Hoe je het ook wilt invullen, de Zebra’s passen zich moeiteloos aan door het juiste repertoire te kiezen en weten dit op een gepaste manier te brengen.

De Zebra’s zetten zichzelf niet in het middelpunt van de belangstelling en spelen nooit te hard, maar zijn wel in de juiste sfeer aanwezig, terwijl ze op de achtergrond hun liedjes te spelen. Of misschien wil je juist dat de Zebra’s zich op een onderhoudende manier tussen het publiek mengen en voor ieder van uw gasten een verrassend persoonlijk liedje zingen. Vertel ons wat je wensen zijn en De Zebra’s zorgen ervoor dat het voor elkaar komt.

We horen ook vaak: “We zien wel hoe het loopt.” Of: “kijk maar wat er nodig is.”
En dat horen we graag want dan zijn De Zebra’s op hun best! Door onze jarenlange ervaring voelen wij een situatie feilloos aan en kunnen daar waar het nodig is op ieder gewenst moment de juiste sfeer neerzetten en een feest de juiste kant op sturen.

Diner

In intieme sfeer met een gezelschap aan tafel. Familie en vrienden bij elkaar. Persoonlijke cadeau’s en tranen van geluk. Het is voor veel mensen het ultieme moment van een trouwdag. De grootste spanning valt langzaam van je af en het is tijd voor feest.
De Zebra’s zijn hier op hun best. Een sfeervol diner dansant met easy-listening of tussen de gangen door langs de tafels voor een gesprek en een leuk liedje dat bij jullie gasten past. De Zebra’s hebben al menigmaal op deze manier voor een onvergetelijke ervaring gezorgd.
Oh ja, en de Zebra’s kunnen ook ingezet worden om dat zelf geschreven liedje of stukje van een broer of zus of oom of tante van professionele begeleiding te voorzien.

Feestavond

Voor veel mensen is een huwelijksfeest pas echt af als er gedanst en uit je dak gegaan kan worden. Ook voor swingen en springen ben je bij de Zebra’s aan het juiste adres. In hun mobiele

akoestische bezetting hebben de zebra’s menig gezelschap aan het dansen gekregen. Met lichte mobiele versterkers kunnen zij op iedere gewenste plek een spontane dansvloer creëren.
Heeft u het graag groter? Vanaf een podium of bij een vaste dansvloer kunnen we versterkt en indien gewenst met kleine lichtshow ervoor zorgen dat een avond eindigt in een danceparty.

Uitzwaaien
Nog even een speciaal momentje om een mooie dag af te sluiten. De Zebra’s blijven graag wat langer om er op deze momenten bij te zijn en bijvoorbeeld dat ene persoonlijke lied nog één keer te spelen. Het is niet zelden het mooiste moment van een onvergetelijke dag.

En als bruidspaar wil je niet weten wat voor feestje er nog kan ontstaan met de Zebra’s als jullie weg zijn…. ;-D

Boek de Zebra’s.

Informeer naar beschikbaarheid en prijs