Ontmoet de Zebra’s!

Met de Zebra’s haal je jaren ervaring en bakken met enthousiasme in huis. Muzikanten pur sang! Maak hieronder kennis met de Zebra’s.

 

Remco Posthumus

Gitaar en zang

Typisch Remco:

“Muziek is mijn leven! Ik speel vanaf mijn 10e gitaar en maakte op de lagere school al muziek met één van mijn beste vrienden. We heette… de Eikels. Elke woensdag maakten we liedjes die we opnamen op een cassette. Ook traden we eens in de maand op voor de klas. Muziek maken geeft me blijdschap, ontspanning en brengt me bij mijn kern. Vanaf mijn 20e ben ik ook gaan zingen. We gingen met onze band (Viva Zapata) de straat op en ik vond het effect, de emotie en de sfeer die je over kunt brengen op het publiek geweldig! Dat ervaar ik nog steeds zo. Mensen raken met je optredens, een verbinding aangaan met het publiek én met mezelf. Dat is voor mij muziek maken!”

Werkt(e) met o.a.:

  • Solo optredens (Solo)
  • Bronco Brothers (Duo/Trio/Kwartet)
  • De Zebra’s (Duo/Trio/Kwartet)
  • Nieuwe Helden (Trio/Kwartet)
  • The Flexcats (Trio/Kwartet)
  • Swing Bien Sur (Gypsy Swing)
  • Viva Zapata (Akoestisch Trio/Kwartet)
  • Eddie & André en de Brommers (Smartrock)
  • Berrie Boppalula en de Vetsmelters (Smartlappen)

 

Jan Paul van der Hoeven

Contrabas en zang

Typisch Jan Paul:

“Als je van jongs af aan het liefst de hele dag met muziek bezig bent, dan is beroepsmusicus worden geen verkeerde keuze. Basgitaar spelen in bandjes met vrienden en liefst veel optredens en festivals bezoeken zijn van jongs af aan mijn favoriete bezigheden. De keuze voor een conservatorium opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Daar legde ik de basis voor een carrière in de muziek met harmonieleer, muziektheorie, en solfege en arrangeren, en bijvakken als zangles, piano en orkest/koordirectie. Als professioneel (contra)bassist zat ik in diverse bands en draaide ik als freelancer mee met de meest uiteenlopende projecten. Van bands met eigen repertoire en het begeleiden van singer-songwriters tot reizen met diverse theaterproducties in binnen-, en buitenland. Tussendoor was ik werkzaam als docent en koor dirigent.
Naast het bespelen van instrumenten heb ik me meer en meer verdiept in het zingen en het ontwikkelen van mijn stem. De laatste jaren ligt daar dan ook mijn focus en ben ik als vocalist in mijn element als we aan de slag mogen met mooie meerstemmige zang-arrangementen. De contrabas blijft echter mijn grootste liefde!”

Werkt(e) met o.a.:

Nieuwe Helden
De Zebra’s
The Flexcats (Mobile Acoustic band)
Julio’s Suitcase (akoestische coverband)
Rubia Morena (Flamenco soul & pop)
Ingrid Striek (Jazz, songbook en easy-listening)
Scott & Muriel (Comedy magic show/Illusionisten)
King Taki & Afro Roots (wereld muziek)
One Step Beyond (funk en soulband)
Paul de Graaf (Nederlandstalige pop)
Jasper Merle (Singer/songwriter)
Yann Lawick (Chanssonier)
Schuim! (Folk trio)
Alfons Verreijt (No man’s land)
Tante Annie en de Neefjes (Smartlappen en Levensliederen)
Rebel Rouser (50’s & 60’s Rock & Roll)
Sugar Beat (feestband voor bruiloften en partijen)
Hans Houkes (Troubadour)

Boek de Bronco Brothers.

Informeer naar beschikbaarheid en prijs